--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg

  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg
  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg
  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg
  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg
  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg
  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg
  • SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg

SSC Reglabil, ISARA THE ONE Bloom in Rouge, 0 - 20 Kg

729,00 RON
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Referinta:
IsaraONEBloomRouge
Taxe de transport:
cu TVA

SSC reglabil ISARA THE ONE Bloom in Rouge - permite părintelui să ultra-ajusteze marsupiul atât in lungime cât si in lătime.

Cantitate:

Printeaza

Marsupiul ISARA THE ONE Bloom in Rouge revoluționeză purtarea copiilor, acum fiind posibilă cu un singur marsupiu de la naștere până în ultima zi de grădiniță.

Conceput de un consultant certificat in babywearing, împreună cu o echipă de medici de specialitate, marsupiul ISARA The ONE este potrivit pentru purtarea nou-născuților, începând de la 3 kg si până la prescolari de 20 kg.

Ce îl face pe The ONE, The ONE care se potrivește cu adevărat tuturor?

 ISARA THE ONE Bloom in Rouge este echipat cu o funcționalitate revoluționară "2-in-1", si anume ajustoare de panou si bretea "2-in-1", permițând ajustarea extremă a marsupiului.

-Panel transformers permit înălțarea panoului marsupiului, milimetru cu milimetru, pană la nivelul gâtului copilului, asigurând astfel o inălțime precisă și exactă a panoului. Pentru alăptat, extindeți panoul cu ajutorul panel transformers și bucurați-vă de fiecare minut cu copilașul vostru.

-Strap transformers pot scurta sau extinde bretelele de umăr, pentru a se potrivi în mod corespunzător diferitelor fizionomii umane. Această caracteristică oferă o ajustare perfectă pentru parinții scunzi, înalți sau chiar plus size. Cu sigurantă ți se va potrivi si ție!

- Pentru nou-născuți, începând cu 3 kg, cele doua seat transformers pot fi detașate cu ușurință pentru a asigura o ajustare optimă, variind între 15 cm și 37 cm. Strâmtați baza marsupiului astfel încât acesta să fie pe dimensiunea deschiderii piciorușelor copilului.

- Pentru copii mai mari sau preșcolari, reatașați ambele seat transformers. Aceste caracteristici inovatoare permit utilizatorului să extindă scaunul cu un extra 18 cm, fiecare seat transformer având o lungime de 9 cm.

-Cataramele nu ating pielea, iar bretelele sunt late și căptușite, astfel încât bebelușul nu va avea niciodată pielea inroșită.

-Zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptușeli suplimentare pentru confortul sporit al copilului.

-Centura din talie, avand spumă cu memorie de înaltă calitate, asigură confort maxim pentru purtător, chiar și în condițiile purtării unui copil mai mare. Astfel greutatea copilului e distribuită uniform între umeri, spate și talie.

-Curelușa dintre bretele asigură o purtare confortabilă și împiedică bretelele să alunece de pe umeri sau să jeneze zona sensibilă a subrațului. 

-Gluga inclusă este, de asemenea, detașabilă.

-Noul comfybelt din spumă premium, cu memorie, oferă cea mai confortabilă experiență în purtarea bebelușului.

-Cu noua cataramă de bretea, the intuitive fit-for-you adjuster, pentru o mișcare intuitivă de ajustare, scurtați sau prelungiți bretelele de umeri, pentru a se potrivi perfect chiar și unui purtător foarte scund.

-Un marsupiu elegant, care vă permite să îndepărtați excesul chingii, pentru un aspect îngrijit.

-Minimalist și compact,marsupiul ISARA The ONE Bloom in Rouge este fabricat din bumbac organic 100%, tip Jacquard, care este ușor și lasă pielea să respire. Potrivit pentru toate sezoanele. 

-Spumă premium, pentru o experiență de neuitat. 

Instrucțiuni de întreținere:

-Nu spălați marsupiul decât atunci când este necesar.

În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce.

Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.

Garanție:

-ISARA oferă 2 ani garanție.

-ISARA respectă standardele europene EN 13209-2: 2016 și standardele internaționale ASTM F 2236-16A.

-Institutul Internațional de Displazie de Sold (IHDI) recunoaște ISARA ca produse cu "șolduri-sănătoase".

ISARA
IsaraONEBloomRouge