--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Scutece Ecologice de Unică Folosință, Nr. 3 Maxi (7-11 Kg), 34 Bucăți, Beaming Baby

  • Scutece Ecologice de Unică Folosință, Nr. 3 Maxi (7-11 Kg), 34 Bucăți, Beaming Baby

Scutece Ecologice de Unică Folosință, Nr. 3 Maxi (7-11 Kg), 34 Bucăți, Beaming Baby

110,00 RON
Disponibilitate:
În stoc
Referinta:
BB003
Taxe de transport:
cu TVA
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Scutece naturale Beaming Baby Maxi pentru pielea sensibilă a bebelușului

Cantitate:

Printeaza

MAXI NR 3 (7 - 11 kg) 34 bucăți

Scutecele conţin un strat rezistent la apă confecţionat din bumbac şi hârtie din amidon de porumb, iar stratul absorbant este îmbunătăţit cu fibră naturală de porumb.

Pielea bebeluşului poate să respire datorită stratului natural din care este format scutecul.

Design-ul asigura un confort superior bebeluşului pe durata întregii zile, iar materialele naturale folosite la cofectionarea scutecelor rezistă până la 12 ore, acest lucru ajutând la un somn liniştit al bebeluşului.

Scutecele sunt proiectate să se potrivească perfect bebeluşului, cu panouri elastice pe ambele părţi şi în spate, precum şi în jurul picioarelor, pentru evitarea scurgerilor şi udarea hainelor bebeluşului.

• BIODEGRADABILE

• NU SUNT ALBITE CU CLOR

• NU CONŢIN URME DE CLOR

• NU CONŢIN PLASTIC

• FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC

Marea majoritate a bebeluşilor suferă de eczemă, dermatită de scutec, astm sau au piele sensibilă/alergică, mai ales în primii 3 ani de viaţă. Multe dintre aceste probleme pot fi rezolvate evitând chimicalele dăunătoare care se regăsesc în scutece şi în produsele cosmetice.

Scutecele ecologice Beaming Baby conţin cu 54% mai puţine chimicale decât scutecele convenţionale.

DE CE SUNT SCUTECELE BEAMING BABY MAI SĂNĂTOASE PENTRU COPILUL TĂU?

Este foarte important să conştientizăm faptul că bebeluşii noştri poartă scutec aproape 24 de ore din 24, cu mici excepţii, când este scos, în timpul băii sau schimbatului.

Beaming Baby a redus considerabil cantitatea de chimicale din conţinutul scutecelor şi, mai mult decât atât, au introdus revoluţionarul strat 100% natural, aplicat la suprafaţă, adică cel mai natural posibil material, care intră în contact direct cu pielea bebeluşului.

Acesta, în combinaţie cu materialul absorbant - total fără Organisme Modificate Genetic – permit menţinerea scutecului până la 12 ore, fără că bebeluşul să simtă umezeală pe piele, şi, ca atare discomfort.

Acest strat din material natural protejează şi calmează pielea bebeluşului, fiind soluţia perfectă pentru o piele sănătoasă, fără eczeme şi iritaţii.

În plus, scutecele Beaming Baby au o formă mai mică şi implicit mult mai confortabilă pentru bebe şi au formă anatomică.

Scutecele Beaming Baby sunt cele mai bio-degradabile scutece din lume – mai ecologic de atât nu s-a inventat până acum, în materie de scutece.

Peste 77 din compoziţie este material bio-degradabil, iar ambalajul este 100% bio-degradabil.

Aceste scutece sunt cu 53% mai bio-degradabile decât scutecele standard de pe piaţă.

Protejând planet asigurăm copiiilor noştri o viaţă sănătoasă!

Beaming Baby
BB003