--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Salopetă cu Fermoar din Lână Merinos și Bambus,CeLaVi - Lulworth Blue, Mărime 90 cm

  • Salopetă cu Fermoar din Lână Merinos și Bambus,CeLaVi - Lulworth Blue, Mărime 90 cm

Salopetă cu Fermoar din Lână Merinos și Bambus, CeLaVi - Lulworth Blue, Mărime 90 cm

160,00 RON
Disponibilitate:
In stoc
Referinta:
NP_5753_8310
Taxe de transport:
cu TVA
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Salopeta cu Fermoar din Lână Merinos și Bambus, CeLaVi - Lulworth Blue, Mărime 90 cm ideală pentru somn sau joacă, lasă pielea sa respire si elimină umezeala.

Cantitate:

Printeaza
Salopetele cu Fermoar din Lână Merinos și Bambus, CeLaVi - Lulworth Blue cm sunt subțiri și mulate, ideale de purtat în casă pur și simplu, ziua sau noaptea, sau iarna, afară, pe sub hainele de zăpadă. Fabricate din lână Merino și bambus, țesătura este foarte elastică.
Lâna Merino ajută la menținerea temperaturii corpului fără să supra-încălzească. Noaptea, pot fi purtate ca pijama. Lasă pielea să respire și absoarbe umezeala fără să dea senzația de umed, astfel bebelușul nu va transpira.
Hainele din lână Merinos lângă corp absorb umezeala fără a da senzația de ud și mai ales fără a da senzația de rece. Pielea rămâne caldă chiar daca bebelușul s-a udat!
Caracteristici:
· Material moale şi elastic
· Călduroase
· Uşor de îmbrăcat
· Cusăturile plate și moi
CeLaVi este un brand al complexului danez de textile Brands4Kids, care oferă copiilor şi bebeluşilor haine de calitate, confortabile.

Produsele CeLaVi din lână merinos sunt realizate din cele mai bune fire. Lâna merinos folosită provine din Australia și Noua Zeelandă.

Hainele din lână sunt perfecte pentru orice sezon datorită modului unic prin care reglează fluctuaţiile de temperatură ale corpului şi menţin o temperatură mai constantă. Lâna este în mod natural antibacteriană şi nu necesită spalare aşa de des, o scurtă aerisire fiind de ajuns.
Bambusul este ideal pentru pielea sensibilă.
Lâna merinos este foarte moale, confortabilă, respiră şi izolează foarte bine. Pentru hainele copiilor, este ideală, fiind deosebit de importantă pentru bebeluşi, deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului. Fibrele absorbante din lână asigura păstrarea uscată a pielii delicate a copilului. În sezonul rece, numeroasele buzunare dintre fibrele de lână ajută la menţinerea căldurii organismului (ajută aerul cald să circule liber aproape de pielea copilului). În acest fel, temperatura corpului este controlată în mod natural. De asemenea, la o umiditate de până la 33% a lânii, aceasta nu se simte umedă pe piele. Pielea respiră. Datorită termoreglării și a faptului ca lenjeria CeLaVi e subțire, aceasta e confortabilă în orice anotimp.
Material: 100% lână merinos şi bambus
Mărime:
VârstăMărime
0-1 luni 50 cm
3 luni 60 cm
6 luni 70 cm
1 an 80 cm
2 ani 90 cm
3 ani 100 cm
Certificate:
Produs certificat Oeko-Tex Standard 100
Note:
Încercăm ca pozele să reflecte cât mai mult realitatea. Totuşi, nuanţa din poză este posibil să difere de cea a produsului.
Celavi
NP_5753_8310