--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Protecție de Iarnă Impermeabilă, Yellow Mellow, ISARA

  • Protecție de Iarnă Impermeabilă, Yellow Mellow, ISARA
  • Protecție de Iarnă Impermeabilă, Yellow Mellow, ISARA
  • Protecție de Iarnă Impermeabilă, Yellow Mellow, ISARA

Protecție de Iarnă pentru SSC, Impermeabilă, Yellow Mellow, ISARA

269,00 RON 308,00 RON
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Referinta:
PTI Yellow
Taxe de transport:
cu TVA

Protecţia de iarnă Yellow Mellow ISARA  este perfectă pentru a apăra copilaşul tău de ninsoare, vânt sau ploaie.

Cantitate:

Printeaza

Protecţia de iarnă ISARA  este perfectă pentru a apăra copilaşul tău purtat de ninsoare, vânt sau ploaie.

Protecţia de iarnă ISARA se remarcă printr-un design deosebit şi funcţionalitate. Uşor de utilizat, datorită sistemului inteligent de prindere, protecţia de iarnă ISARA a fost creată pentru un confort deplin pe timpul iernii. Interiorul pufos şi extrem de plăcut la atingere întregeşte aspectul deosebit al acestei protecţii.   

Cum se prinde protecţia de iarnă?

Protecţia de iarnă ISARA îmbrăţişează bretelele sistemului de purtare cu nişte bretelușe aflate în partea superioară a acesteia care se închid cu uşurinţă cu nişte capse. Apoi, cu o fundiţă frumoasă sau un nod se închide partea inferioară a protecţiei de iarnă, asigurând o potrivire perfectă peste sistemul de purtare.

Iar pe lângă toate acestea, vine împreună cu multe alte beneficii:

Protecţia pentru iarnă este disponibilă într-o singură mărime, care se ajustează la dimensiunile părintelui  cât și la cele ale copilului, fiind potrivită de la prima purtare până la 4-5 ani.

Se poate folosi pentru orice tip de port-bebe, atât în față cât și pe șold sau în spate.

Este parţial detaşabilă, astfel încât atunci când intri într-o încăpere caldă direct din frigul de afară, îţi poţi proteja bebeluşul de supraîncălzire.

Partea superioară a protecţiei de iarnă este suficient de înaltă pentru a asigura căldurică şi confortul bebeluşului, chiar şi fără glugă (disponibilă pentru achiziţionare separat). 

Dispune de un sistem de ajustare care ajută în împrietenirea acesteia cu sistemul de purtare şi mărimea bebeluşului.

Are buzunare, oferind protecţie de frig pentru mâini, iar în acelaşi timp, posibilitatea de a-ţi îmbrăţişa micuţul în timp ce este purtat.

Este realizată din ultima generaţie de materiale softshell acompaniate de un interior pufos şi călduros care îi oferă un aspect CHIC şi stylish!

Materialul exterior este multistratificat, de ultima generaţie. Cele trei straturi din compoziţia acestuia asigură: impermeabilitate, rezistenţă la umezeală şi vânt, căldură. Este un material dens, dar care permite corpului să respire, fiind folosit de către producătorii de haine specializate pentru munte şi pentru sporturile de iarnă.

Este un produs rezistent la apă şi la vânt, permiţând corpului să respire și păstrând căldura în acelaşi timp.

Poate fi folosită şi ca păturică moale, atunci când schimbi scutecul bebeluşului tău sau ca acoperitoare,  când acesta doarme.

Protecţia de iarnă ISARA este disponibilă în şase culori vesele : Deep Ocean Turquoise, Wild Cherry Melange, Berrylicious Burgundy, Frosted Almond Taupe, Mellow Yellow şi Timeless Blue Melange.

Vezi aici Protecția de iarnă ISARA

ISARA

ISARA
PTI Yellow