--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Marsupiu ISARA Beauty of the North, Full Wrap Conversion, Toddler

  • Marsupiu ISARA Beauty of the North, Full Wrap Conversion, Toddler
  • Marsupiu ISARA Beauty of the North, Full Wrap Conversion, Toddler
  • Marsupiu ISARA Beauty of the North, Full Wrap Conversion, Toddler
  • Marsupiu ISARA Beauty of the North, Full Wrap Conversion, Toddler

Marsupiu ISARA Beauty of the North, Full Wrap Conversion, Toddler

669,00 RON
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Referinta:
ISFWTD BN
Taxe de transport:
cu TVA

ISARA Beauty of the North Full Wrap Conversion Toddler - marsupiu cu panou și punte reglabile si glugă detașabilă pentru ajustare perfectă de fiecare dată.

Cantitate:

Printeaza

Purtaţi-vă bebeluşul în marsupiul ISARA - câştigător al premiului de aur european  pentru design în anul 2017.

ISARA se distinge ca fiind un marsupiu ajustabil, multidimensional, cu caracteristici innovative, certificate ca asigurând poziţia ergonomică de purtare a bebeluşului de către Institutul Internaţional al Displaziei de Șold.

ISARA are panoul şi puntea reglabile, iar astfel obţii mereu ajustarea perfectă pentru bebeluşul tău. ISARA creşte puţin câte puţin. Exact atât cât trebuie. De fiecare dată.

Datorită multidimensionalităţii de ajustare, dată de caracteristicile inovatoare, ISARA V3 oferă posibilitatea de a fi purtat în faţă, cu sau fără bretele încrucişate, pe șold sau în spate.

Isara V3  este a treia versiune a marsupiilor ISARA.

ISARA BEAUTY of the NORTH este full wrap conversion, broken twill de la Colimacon, material 100% organic, cu un glitter delicat încorporat în țesătură. Strălucirea aparte îi conferă un aer diafan, special.  

Materialul este extrem de deosebit, oferind un spectacol al simțurilor greu de egalat: plăcut și moale de la prima atingere, prețios la fiecare vedere. 

Marimea toddler a marsupiului ISARA este potrivită pentru purtarea bebelușilor de la 8-10 luni (8-9 kg), până la 4-5 ani (20 kg).

Marsupiul ISARA V3 este disponibil și în mărimea standard, putând fi utilizat pentru purtarea bebelușilor de la 1 lună (4 kg), fără a fi nevoie de o inserție pentru nou născuți, până la 4-5 ani (20 kg).

Panoul inovativ  al marsupiului ISARA, mărime toddler, poate fi ajustat de la 39 cm pană la 50 de cm. Acesta poate fi micşorat sau înălţat, atât simetric cât şi asimetric. Când este ridicat, panoul oferă susţinere pentru caputul bebeluşului, iar când doarme poate fi extrem de util pentru un plus de liniştire. Cataramele de pe bretelele de umăr pot facilita lărgirea marsupiului pentru alăptarea uşoară şi la îndemână, oriunde şi oricând, doar manipulând bretelele marsupiului.

Pentru copiii mai mari, cărora le place să stea cu mânuţele afară, panoul poate fi micşorat, conferindu-le astfel un plus de libertate. Şezutul se poate ajusta exact atât cât este nevoie, asigurând poziţia fiziologică anatomică ergonomică de tip broscuţă. Mărimea standard a marsupiului ISARA se îngustează de la 38 cm până la 26 de cm.

Procesul inovativ de ajustare a şezutului se realizează prin desfacerea velcro-ului din partea interioară dintre centură şi manşonul glisant. Pentru ajustare, introduceţi mâna între partea pufoasă şi partea care agaţă a velcro-ului şi strâmtorați atât de mult cât este necesar pentru a asigura poziţia corectă a bebeluşului. Odată adaptate nevoilor bebeluşului, ajustările se fixează ferm, folosind velcro de înaltă calitate. Acestea sunt durabile, uşor de realizat, iar poziţia corectă a bebeluşului este menţinută pe tot parcursul purtării.

Aceste inovaţii ne oferă posibilitatea de a purta bebeluşii, fără a fi nevoie de inserţie pentru nou născuţi.

 

OPTIMIZAT PENTRU COMFORT:

Nicio cataramă nu atinge pielea, iar bretele sunt late şi căptuşite.

Zonele picioruşelor şi mânuţelor copilului sunt protejate prin căptuşeli suplimentare pentru confortul sporit al acestuia.

Între bretele există o cureluşă detaşabilă, care poate fi ajustată ori glisată pentru a obţine confortul dorit.

Centura din talie, solidă, cu spumă cu memorie de înalta calitate, asigură confort maxim pentru purtător, chiar şi în condiţiile purtării unui copil mai mare. Astfel greutatea copilului e distribuită uniform între umeri, spate şi talie.

Gluga inclusă este, de asemenea, detaşabilă.

OPTIMIZAT PENTRU SIGURANŢĂ:

Materialele din care este realizat marsupiul sunt de înaltă calitate, cataramele, chingile cu proprietăţi antideșirare, precum şi velcro-ul fiind confecţionate de către producători recunoscuţi şi în industria automobilă pentru rezistenţă şi durabilitate.

Marsupiul este prevăzut cu elastic de siguranţă în zona cataramelor, pentru un plus de siguranţă. El menţine chinga în poziţia corectă în momentul deschiderii.

Chingile pot fi rulate şi prinse elegant cu benzile elastice de la capetele acestora, pentru un aspect frumos.

Materialul este bumbac 100 % organic, cu certificat GOTS.

Materialul este potrivit atât pentru vară cât și pentru iarnă.

ISARA V3 este disponibilă și în varianta din bumbac clasic ori bumbac canvas 100% organic, certificat GOTS.

ISARA este un produs creat şi fabricat în România. Brandul şi Design-ul ISARA sunt Marcă Înregistrată.

ISARA BEAUTY OF THE NORTH

Cum se reglează ISARA pentru purtarea în față cu bretelele în paralel

Cum se reglează ISARA pentru purtarea în față cu bretelele încrucișate

Cum se reglează ISARA pentru purtarea în spate

Cum se reglează ISARA pentru purtarea pe șold

ISARA
ISFWTD BN