--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard

  • Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard
  • Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard
  • Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard
  • Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard
  • Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard
  • Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard

Marsupiu SSC Isara V4, The Trendsetter Ruby Code Standard

579,00 RON
Disponibilitate:
In stoc
Referinta:
ISAV4RUBYCODE
Taxe de transport:
cu TVA
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

A 4-a versiune a marsupiului ISARA The Trendsetter Ruby Code Standard este îmbunătățită pentru a oferi ajustarea perfectă pentru bebelușul tău, cu reglare precisă adaptată fiecărei nevoi.

Cantitate:

Printeaza
TAG-uri: isara baby v4 standard
ISARA The Trendsetter Ruby Code Standard este rezultatul remarcabil al anilor de cercetare și dezvoltare, fiind cea de-a 4-a versiune îmbunătățită a marsupiului ISARA multi-premiat. Obiectivul său este să se potrivească perfect, cu o AJUSTARE PRECISĂ PENTRU FIECARE NEVOIE. 
ISARA The Trendsetter Ruby Code Standard este un marsupiu  full wrap conversion care combină perfect frumusețea și confortul wrapului țesut cu ușurinta de utilizare a unui SSC.
De asemenea, datorită multidimensionalității de ajustare, dată de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 oferă posibilitatea de a fi purtat în față, cu sau fară bretele încrucișate,  pe șold sau în spate.
CARACTERISTICI:
Lansat în 2013, ISARA The Trendsetter se distinge ca fiind un marsupiu multi-ajustabil, cu caracteristici inovative. A 4-a versiune a marsupiului ISARA The Trendsetter este îmbunătățită pentru a oferi ajustarea perfectă pentru bebelușul tău, cu reglare precisă adaptată fiecărei nevoi.
Panoul inovativ al marsupiului ISARA Ruby Code Standard, mărimea standard, poate fi ajustat de la 31 cm pană la 45 de cm. În mod ideal, marginea superioară a panoului trebuie să ajungă până la gâtul copilului. Acesta poate fi micșorat sau înălțat, atât simetric cât și asimetric. Cataramele de pe bretelele de umăr pot facilita lărgirea marsupiului pentru alăptarea ușoară și la îndemână, oriunde și oricând, doar manipulând bretelele marsupiului.
Șezutul se ajustează, centimetru cu centimetru, asigurând poziția fiziologică anatomică ergonomică de tip broscuță. Mărimea standard a marsupiului ISARA se ajustează de la 18 cm până la 38 de cm. Procesul inovativ de ajustare a șezutului implică setarea dimensiunii dorite prin utilizarea unui sistem velcro de înaltă calitate. Ajustările sunt durabile, ușor de realizat, iar poziția corectă a bebelușului este menținută pe tot parcursul purtării.
O îmbunătățire foarte importantă pe care o aduce The Trendsetter este noua centură cu spumă de memorie premium, oferă cea mai confortabilă experiență a purtării bebelușului. Astfel greutatea copilului este distribuită uniform între umeri, spate și talie.
Versiunea a 4-a a marsupiului ISARA The Trendsetter are inclusă o glugă detașabilă, din același material ca şi marsupiul, în scopul protecției suplimentare a capului bebelușului. Recomandăm să folosiți gluga atunci când copilul adoarme, pentru o susținere suplimentară a gâtului până când copilul își poate susține singur capul sau când vremea este de așa natură încât să necesite protecție suplimentară. Gluga are în partea de sus niște bucle din elastic, care se agață în agrafele poziționate pe bretelele de umăr ale marsupiului. Agrafele pot glisa în sus sau în jos pe chingă pentru o fixare cât mai potrivită.
Curelușa dintre bretele cu închizătura pe mijloc este una din noutățile aduse de versiunea a IV-a a marsupiului ISARA The Trendsetter. Acum o poți deschide și închide cu ușurință, indiferent unde dorești să închizi curelușa, pe linia gâtului sau la nivelul sutienului.
Curelușa de îmbinare a bretelelor de umăr, inclusă în varianta a 4-a îmbunătățită a marsupiului ISARA The Trendsetter, este extrem de utilă pentru nou-născuți și bebeluși în primele luni de viață, permițându-i purtătorului să extindă bretelele de umăr pentru a obține o poziționare a copilașului în marsupiu aproape de cea dobândită într-un wrap țesut. Pentru o mamă minionă pentru care bretelele pot fi puțin lungi, o soluție excelentă este încrucișarea bretelelor de umăr și folosirea curelușei de fixare pentru a închide bretelele intre ele sub fundulețul copilului, reglând curelușa cât de strâns este necesar.
Pe lângă inovațiile aduse șezutului si panoului, ISARA The Trendsetter include o serie de caracteristici pentru confort, siguranță și aspect frumos.
Confort
Tu și copilul tău veți simți diferența pentru că nicio cataramă nu atinge pielea, noua este realizată din spumă cu memorie premium, bretele sunt late și căptușite, zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptușeli suplimentare pentru confortul sporit al bebelușului.
Siguranță
Marsupiul este prevăzut cu elastic în zona cataramelor, pentru un plus de siguranță.
Chingile pot fi rulate și prinse elegant cu benzile elastice de la capetele acestora, pentru un aspect frumos.
MĂRIME ŞI AJUSTABILITATE
Mărimea standard a marsupiului ISARA este potrivită pentru purtarea bebelușilor de la 1 lună/ mărimea 56 până la 2-3 ani/ mărimea 98.*
Fiind proiectat la dimensiunea standard și toddler, descoperi extrem de ușor modul de a regla ISARA The Trendsetter Creamy Code, în doar câteva momente, intuitiv, oferind o ajustare precisă pentru fiecare nevoie a părintelui și a copilului.
MARIMI AJUSTARE ISARA V4
Începeți prin strâmtarea bazei marsupiului, astfel încât aceasta să fie pe dimensiunea deschiderii piciorușelor copilului.Desfaceți velcro-ul aflat în partea din spate a centurii din talie, între centură și manșonul glisant. Pentru ajustare, introduceți mâna între partea pufoasă și partea care agață a velcro-ului și strâmtați atât de mult cât este necesar.
Ajustare ISARA V4
! Important: așezați partea care agață cât mai în jos pe partea pufoasă a velcro-ului, deoarece atunci când copilul este așezat în marsupiu, piciorușele sale pun presiune în partea opusă. Astfel poziția copilului va fi cea corectă, cu nivelul fundulețului mai jos decât nivelul genunchilor lui, așa numita poziție “broscuță”.
Ajustare curele ISARA V4
Micșorați și panoul central, trăgând de cele două chingi aflate pe bretelele de umăr ale marsupiului. Lungimea corectă a panoului este până la gâtul copilului.
Marsupiul va asigura susținerea necesară pentru gâtul copilului. PONT: Pentru o susținere suplimentară a capului copilului până când acesta va putea să își susțină singul capul, îndesați o bucată de material în spațiul rezultat din îndoirea panoului pentru a avea o susținere mai completă.
*Pentru bebeluși cu greutate mică la naștere și copii cu afecțiuni medicale, solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza produsul.
MATERIAL ŞI ÎNGRIJIRE
Marsupiul ISARA The Trendsetter Ruby Code Standard este conceput din 100% bumbac organic, 280 GSM. Materialul este certificat GOTS, cel mai important certificat din lume pentru textile organice și responsabilitate socială. Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.
Fabricat din materiale de înaltă calitate, de la catarame, curele, chingă la Velcro, recunoscute chiar și în industria automobilelor pentru rezistență și rezistență.
Nu spălați marsupiul decât atunci când este necesar. În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce. Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.
ISARA
ISAV4RUBYCODE