--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Set Piese Magnetice - 32 Bucăți Colorate și Transparente, Magna-Tiles

  • Set Piese Magnetice - 32 Bucăți Colorate și Transparente, Magna-Tiles
  • Set Piese Magnetice - 32 Bucăți Colorate și Transparente, Magna-Tiles
  • Set Piese Magnetice - 32 Bucăți Colorate și Transparente, Magna-Tiles
  • Set Piese Magnetice - 32 Bucăți Colorate și Transparente, Magna-Tiles

Set Piese Magnetice - 32 Bucăți Colorate și Transparente, Magna-Tiles

224,00 RON
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Referinta:
Magna 32 transparent
Taxe de transport:
cu TVA

Setul cu piese magnetice Magna-Tiles cu 32 de piese este conceput să mențină interesul și atenția copilului.

Cantitate:

Printeaza

Magna-Tiles®  - "unde se întâlnesc matematica, știința și creativitatea" 

Piesele Magna-Tiles® sunt concepute să mențină interesul și atenția copilului, să dezvolte abilitățile critice de construcție  și îi ajută pe copii să iși dezvolte imaginația și creativitatea.

Piesele transparente colorate au magneți în interiorul lor, care se atrag pe toate părțile, fiind ușor de manevrat de către copii. Ei pot incepe sa construiască forme simple geometrice, apoi modele plate și în timp ajung la construcții 3D și construcții complexe. Astfel își dezvoltă motricitatea fină și le crește capacitatea de concentrare și le stimulează gândirea și imaginația.

Magna-Tiles® au fost inventate în 1992 pentru a-i învăța pe copii formele geometrice în joacă. Prismele, piramidele, cuburile sau alte forme 3D îi învață pe copii relațiile matematice și le stimulează percepția tridimensională. 

Setul Deluxe cu 32 de piese include:

- 14 pătrate mici

- 2 pătrate mari

- 8 triunghiuri echilaterale

- 4 triunghiuri drepte

- 4 triunghiuri isoscele. 

Tip: Culori transparente

Greutatea setului: 1,2 kg

Seturile Magna-Tiles® transparente au culori vii și au aspect de sticlă colorată! 

Toate seturile sunt compatibile unul cu altul.

Fiind transparente, copiii pot realiza lucruri uimitoare atunci când construiesc in lumina soarelui, în jurul unui led sau a unei lanterne, pe o masa luminată. Veți putea participa la jocul copiilor, încurajându-i și oferindu-le perspectiva dumneavoastră asupra construcțiilor. Astfel veți petrece cu copiii timp de calitate, sporind legătura afectivă care vă unește.

Compania producătoare, Valtech LLC, este mereu preocupată pentru siguranța copiilor. În toți anii de când este pe piață (chiar și Magna-Tiles sunt din 1992) nu a avut deloc incidente legată de siguranță sau retrageri ale produselor. Produsele și-au dovedit durabilitatea prin utilizare masivă zilnică la numeroase centre de joacă și școli din toată lumea, mai mult de 25 de ani! 

Toate produsele sunt aprobate prin standardele CE, EN71, ASTM și CPSIA.

Magna-Tiles® NU CONȚIN BPA, ftalați, PVC, latex sau materiale toxice. Deci, spre deosebire de alte jucării de plastic (sau copii ilegale ale Magna Tiles), acestea nu îl îmbolnăvesc pe cel mic, nu îi distrug sistemul hormonal, nu îi cresc riscul de cancer.

Atenție: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții, mergeți imediat la medic.

Magna-Tiles
Magna 32 transparent