--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Gel de Curatare a Fetei cu Aloe Vera, 150 ml, Faith in Nature

  • Gel de Curatare a Fetei cu Aloe Vera, 150 ml, Faith in Nature

Gel de Curățare a Feței cu Aloe Vera, 150 ml, Faith in Nature

49,00 RON
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Referinta:
FN035
Taxe de transport:
cu TVA

Gel de curățare a feței Faith in Nature conţine aloe vera cunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante, curată şi revigorează pielea, restabilind echilibriul natural.

Cantitate:

Printeaza

Gelul conţine aloe vera cunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante, curată şi revigorează pielea, restabilind echilibriul natural. 

Îndepărtează cu uşurinţă impurităţile şi celulele moarte ale pielii, lăsând pielea tonifitata şi revigorată. Conţine şi rozmarin organic, un stimulent cunoscut pentru piele. 

Utilizare: 

Se umezesc mâinile şi apoi se aplică gelul de curăţare. Se îndepărtează cu apă caldă. După curăţare, se aplică şi o crema hidratantă pentru a completă rutină de îngrijire a fetei. Pentru beneficii maxime, utilizaţi zilnic. 

Caracteristici: 

Hipoalregenic 

Fără parabeni şi SLS 

Nu este testat pe animale 

Potrivit pentru vegani

Ingrediente: Apă, Stearat de gliceril, Alcool cetearilic, Glicerină, Suc de frunze de Aloe, Capril glucosidă, Acid stearic, Betaină, Extract de frunze de Rozmarin, Tocoferol, Parfum, Gumă de xantan, Cetearil glicozide din paie de grâu, Hidroxid de sodiu, Acid citric, Benzoat de sodiu, Sorbat de potasiu, Limonena, Linalool.

FN035