--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Gel de Dus cu Cedru Albastru, Pentru Bărbaţi, 400 ml, Faith in Nature

  • Gel de Dus cu Cedru Albastru, Pentru Bărbaţi, 400 ml, Faith in Nature

Gel de Duş cu Cedru Albastru, Pentru Bărbaţi, 400 ml, Faith in Nature

39,00 RON
Disponibilitate:
În stoc
Referinta:
FN078
Taxe de transport:
cu TVA
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Gelul de duş Faith in Nature conţine arome delicate de cedru albastru, plante şi copaci din munţii Suediei și ajută menţinerea tinereţii pielii şi creşterea elasticităţii acesteia. 

Cantitate:

Printeaza

Gelul de duş conţine arome delicate de cedru albastru, plante şi copaci din munţii Suediei. 

Cedrul-albastru este un copac din nordul Africii, din Munţii Atlas, Algeria şi Maroc, cultivat în regiunile cu climă caldă mai ales în scop decorativ. Face parte din familia Pinaceae sau Pinacee şi are denumirea ştiinţifică de Cedrus atlantică. 

În cosmetică uleiul de cedru-albastru este folosit pentru menţinerea tinereţii pielii şi pentru creşterea elasticităţii acesteia. 

Cu aromele sale delicat picante şi încălzitoare, acest gel de duş luxos combină un amestec de cedru albastru pentru a vă stimula simţurile. 

Caracteristici: 

Nu conţine coloranţi şi arome artificiale 

Nu conţine parabeni & SLES 

Biodegradabil, recipient produs din material reciclat 

Utilizare: Folosiţi sub duş pe întreg corpul. Pentu uz frecvent. În cazul contactului cu ochii, clătiţi imediat cu apă curată. Dacă apar iritaţii, încetaţi să mai folosiţi produsul. Nu lăsaţi la îndemână copiilor. 

Ingrediente: Aqua, Ammonium laureth sulfate, Maris sal, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 20, Camelia sinensis leaf extract, Tocopherol, Glycerin, Helianthus annuus seed oil, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Curcumin CI 75300, Geraniol, Linalool

FN078