--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Mini Balsam Aromatic Pentru Desfundarea Nasului Si Respiratie Regulata, Chest Rub, 21 g, Badger

  • Mini Balsam Aromatic Pentru Desfundarea Nasului Si Respiratie Regulata, Chest Rub, 21 g, Badger

Mini Balsam Aromatic Pentru Desfundarea Nasului Și Respirație Regulată, Chest Rub, 21 g, Badger

36,00 RON
Disponibilitate:
În Stoc
Referinta:
BDG004
Taxe de transport:
cu TVA
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Un balsam natural calmant cu efect de răcire ce conține uleiuri esențiale de eucalipt, rozmarin, ravintsara și tea tree.

Cantitate:

Printeaza

Masați și respirați adânc!

Dezvoltat special pentru Badger Rebecca (fiica lui Bill Badger și Katie Badger), acest balsam are un loc special în inimile noastre - și funcționează! Calmează și liniștește pentru o respirație mai profundă și relaxare. Un must-have în timpul iernii, dar care funcționează excelent pe tot parcursul anului!

Caracteristici:

Un balsam natural calmant cu efect de răcire ce conține uleiuri esențiale de eucalipt, rozmarin, ravintsara și tea tree.

Calmează zona pieptului sau poate fi folosit ca un inhalator cu aburi atunci când este adăugat la un umidificator sau la o oală cu apă fierbinte.

Sigur și eficient pentru întreaga familie.

Fără ingrediente artificiale, parfumuri, coloranți, parabeni, petrolatum, OMG-uri, sintetice sau ingrediente dure.

Toate balsamurile Badger sunt certificate organic USDA și petrolatum-free.

Ajutată la calmarea nasului înfundat 

Uleiul esențial de Ravintsara este cunoscut pentru proprietățile sale antivirale, microbicide și imunostimulatoare, bine tolerat de piele, ce aduce beneficii în caz de infecții respiratorii, afecțiuni virale cutanate, herpes, lipsă de energie, angoase, astenii.

Mod de folosire:

Puteți folosi acest balsam ca masaj liniștitor în zona pieptului sau puneți o jumătate de linguriță într-un umidificator sau într-o oală cu apă fierbinte că inhalator de aburi. Poate fi aplicat direct pe nas și buze pentru un miros mai concentrat.

Respiră adânc și te simți mai bine!

Ingrediente:

**Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), Cinnamomum Camphora (Ravintsara) Leaf Oil, *Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, *Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, *Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, *Eucalyptus Staigeriana (Eucalyptus) Leaf Oil, *Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, *Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, *Thymus Mastichina (Wild Marjoram) Flower Oil .

*Certified Organic

**Extra Virgin Olive Oil

Badger
BDG004