--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Termeni şi condiţii

Magazinul Nadari.ro este administrat de MFOUR NADARI SRL înregistrată la Registrul Comerţului, respectând legislaţia în vigoare privind comerțul online.

Date fiscale: CUI RO37271645; J3/551/2017

Adresa: Str. Gruiului, Nr 74, Câmpulung Muscel, jud. Argeş

Banca:BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

Cont: RO84RNCB0023154023710001

Accesarea şi folosirea site-ului Nadari.ro, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Informaţii despre produse

Nadari.ro, administrat de MFOUR NADARI SRL,  face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile şi descrierea produselor. Pozele produselor au titlu de prezentare, iar produsele comandate pot avea mici diferenţe faţă de cele prezentate pe site. Datorită volumului mare de date pot apărea inadvertenţe în cadrul informaţiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeţi pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. MFOUR NADARI SRL nu îşi asumă răspunderea dacă descrierea produselor prezentate pe site nu este considerată precisă sau completă!  

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate preţurile afişate pe site sunt in LEI şi conţin TVA. Preţurile afişate nu conţin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator şi MFOUR NADARI SRL şi trebuie executată de către ambele părţi. Aceasta înseamnă că MFOUR NADARI SRL se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile afişate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Livrare şi Plata

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp prin Urgent Cargus. Termenul de livrare poate varia între 1 şi 10 zile. Dacă produsul este în stoc, de regulă curierul livrează a doua zi. Nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute sau deteriorate în timpul transportului.

Produsele sunt verificate înainte de expediere. Va rugăm să verificaţi integritatea coletelor înainte de a semna nota de transport, iar dacă ambalajul este deteriorat, să semnalați asta curierului şi să faceţi reclamaţie către firma de curierat în cel mai scurt timp. Nu vor fi luate în considerare reclamaţiile primite după semnarea notei de transport! 

Taxe de livrare la colete până în 1 kg*:

-  Gratuit pentru comenzi a căror valoare depăşeşte 300 Ron

-  19 Ron prin curier, pentru comenzi a căror valoare este sub 300 Ron

Taxele de livrare sunt trecute pe factură, veţi avea de achitat doar rambursul dacă este cazul.

* În aria de acoperire a curierului. Pentru livrări în afara ariei sau colete voluminoase, vă vom comunica întâi contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise după ce vom primi acordul dumneavoastră.

Plata se va efectua prin sistem ramburs, în momentul preluării coletului sau în avans prin Transfer Bancar.

De asemenea, se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au codCVV2/CVC2).

Optând pentru această variantă, plata prin card, o să fiți redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului. 

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dumneavoastră sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MFOUR NADARI SRL.

Dacă optați pentru plata online cu cardul, în momentul livrării produsului nu va mai trebui să achitaţi nimic.

Anularea unei tranzacții de plată cu cardul nu este posibilă. Dacă ati efectuat o plată prin intermediul site-ului nadari.ro și comanda nu a fost încă onorată, va rugăm să ne contactați la contact@nadari.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nadari.ro, iar noi vă vom restitui banii in cel mai scurt timp posibil. 

Banca emitentă va debloca suma de bani plătită  în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, va rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro

Detalii pentru Transfer Bancar:

- Cont deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

- IBAN: RO84RNCB0023154023710001

- Titular cont: MFOUR NADARI SRL 

- CUI: RO37271645

MFOUR NADARI SRL  foloseşte serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască şi să accepte condiţiile şi termenii serviciilor și Politica de retur.

Politica de retur

Potrivit dispoziţiilor OUG 34/2014 privind protecţia consumatorului la încheierea şi executarea contractelor la distanţă : "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului".

Produsele comandate prin intermediul magazinului Nadari.ro pot fi returnate dacă sunt nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, împreună cu dovada achiziţiei (copie factură). Va rugăm să ambalaţi produsele înainte de livrare, nu vom accepta colete neambalate corespunzător sau cu ambalaj deteriorat (rupt, lipit cu bandă adezivă, AWB aplicat direct pe ambalaj original etc.). 

Transportul este suportat de către cumpărător. Menţionăm că se va returna contravaloarea produselor, fără cheltuielile de livrare! Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 14 de zile de la data primirii produselor.

Produsele achiziţionate on-line pot fi verificate pentru integritate, culoare, accesorii sau caracteristici. Nu se vor accepta produse testate sau folosite! 

Următoarele categorii de produse, din motive de igienă şi protecţia sănătăţii pot fi returnate doar în ambalaj original intact şi sigilat (dacă este cazul), în stare nouă:

- lenjerie de corp

- lenjerie intimă

- sisteme de purtare

- orice alt produs ce intră în contact direct cu pielea

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou MFOUR NADARI SRL  îşi rezervă dreptul de a returna parţial contravaloare produsului pentru a acoperi diferenţa rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi revândut, returul poate fi refuzat. În acest caz acesta va fi reexpediat clientului. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

Adresa de returnare:

- MFOUR NADARI SRL, Str. Gruiului, Nr 74, Bl. P14, Sc. B, Ap. 9, Câmpulung Muscel, jud. Argeş

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Anularea comenzilor, refuzul livrării şi refuzul coletelor

Comenzile plasate prin intermediul magazinului Nadari.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic până în momentul preluării coletelor de către firma de curierat. În momentul procesării comenzii, clientul va primi un E-mail generat automat cu numărul expediţiei, iar statusul comenzii se va schimba în ”complete”. Din acest moment comanda nu mai poate fi anulată!

Firma de curierat are obligaţia contractuală de a încerca livrarea coletelor de două ori. În cazul în care clientul a fost contactat de către firma de curierat şi a refuzat preluarea din alte motive decât ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislaţiei în vigoare (legea comerţului  electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 şi OUG 174/2008) să achite ca daune şi despăgubiri, interese în valoarea de 40 Ron pentru transportul tur-retur.

Nadari.ro administrat de MFOUR NADARI SRL îşi rezervă dreptul de a limita cantităţile sau de a refuza livrarea unei comenzi fără explicaţii suplimentare. În aceste cazuri clientul va fi anunţat telefonic sau prin e-mail, iar sumele plătite în avans (transfer bancar sau plată online) vor fi returnate în contul specificat de client, în termen de maxim 14 zile. 

Înregistrarea că membru

Pentru crearea contului de client sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularele aferente şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet.

În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să va blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator şi a unei parole. Păstrarea în siguranţă a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecinţele oricărei activităţi desfăşurat prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidenţialitatea datelor personale

Protejarea siguranţei şi securităţii datelor personale este importantă pentru SC MFOUR NADARI SRL, prin urmare, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC MFOUR NADARI SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Datele cu caracter personal sunt folosite în scopul confirmării, procesării şi livrării comenzilor precum şi informarea clienţilor referitor la noutăţile şi promoţiile magazinului.

Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale şi de a solicita ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesară o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@nadari.ro 

Nadari.ro administrat de MFOUR NADARI SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenele şi condiţiile generale precum şi ale promoţiilor/ofertelor speciale fără o notificare prealabilă a clientului. Se vor aplica termenele şi condiţiile valabile în momentul finalizării comenzii.  Recomandăm să consultaţi secţiunea de termene şi condiţii înainte de a finaliza comanda.

În cazul în care preţul,stocul sau unele caracteristici ale produsulul au fost greşit introduse în baza de date Nadari.ro sau afişate greşit din cauza unor erori, iar livrarea nu a fost efectuată, MFOUR NADARI SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul despre eroarea apărută.

Reclamaţii

Va rugăm să ne contactaţi în maxim 3 zile de la primirea coletului, dacă sunt probleme legate de conţinutul pachetului sau de factură. 

Eventualele reclamaţii vor fi soluţionate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, competenţă revine instanţelor de judecată române.

Limitarea responsabilităţii

Ca urmare a legislaţiei în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveşte:

întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

informaţiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.

posibilitatea de a contacta viruşi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoţional.

neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

conţinutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Copyright

Site-ul şi toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 29.10.2019