--Livrare gratuita--

Pentru comenzi peste 300 Lei

Cagulă Spiriduș din lână merinos și bambus, Dusty Blue, CeLaVi

  • Cagulă Spiriduș din lână merinos și bambus, Dusty Blue, CeLaVi

Cagulă Spiriduș din lână merinos și bambus, Dusty Blue, CeLaVi

89,00 RON
Disponibilitate:
In Stoc
Referinta:
5644_7
Taxe de transport:
cu TVA
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Cagula Spiriduș din lână merinos și bambus, Dusty Blue, CeLaVi este subțire și mulată, ideală de purtat afară, în anotimpurile reci.

Materiale:
  • Lână
Mărime:
  • 80
  • 90
Cantitate:

Printeaza
TAG-uri: lana cagula
Cagula Spiriduș din lână merinos și bambus, Dusty Blue, CeLaVi este subțire și mulată, ideală de purtat afară, în anotimpurile reci.
Copilului îi va fi comodă la joacă, având în același timp protejate capul, urechile, gâtul, pieptul și ceafa de vânt, curent, ploaie și zăpadă.
Fabricată 100% din lână Merino, țesătura este foarte elastică. Lâna Merino ajută la menținerea temperaturii corpului fără să supra-încălzească. Lasă pielea să respire și absoarbe umezeala fără să dea senzația de umed, astfel bebelușul nu va transpira. 
Produsele din lână Merinos lângă corp absorb umezeala fără a da senzația de ud și mai ales fără a da senzația de rece. Pielea rămâne caldă chiar daca bebelușul s-a udat!

Caracteristici cagulă CeLaVi:

·               Material moale şi elastic

·               Călduroasă

·               Uşor de îmbrăcat

·               Protejează capul, urechile, gâtul, pieptul și ceafa de vânt, curent, ploaie și zăpadă

·               Stă bine pe căpșor și nu cade

·               Protejează pieptul în timpul perioadelor de hipersalivație - erupții dentare, etc.

·               Cusăturile plate și moi

CeLaVi este un brand al complexului danez de textile Brands4Kids, care oferă copiilor şi bebeluşilor haine de calitate, confortabile

Produsele CeLaVi din lână merinos sunt realizate din cele mai bune fire. Lâna merinos folosită provine din Australia și Noua Zeelandă.

Hainele din lână sunt perfecte pentru orice sezon datorită modului unic prin care reglează fluctuaţiile de temperatură ale corpului şi menţin o temperatură mai constantă. Lâna este în mod natural antibacteriană şi nu necesită spalare aşa de des, o scurtă aerisire fiind de ajuns.

Lâna merinos este foarte moale, confortabilă, respiră şi izolează foarte bine. Pentru hainele copiilor, este ideală, fiind deosebit de importantă pentru bebeluşi, deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului.  Fibrele absorbante din lână asigura păstrarea uscată a pielii delicate a copilului. În sezonul rece, numeroasele buzunare dintre fibrele de lână ajută la menţinerea căldurii organismului (ajută aerul cald să circule liber aproape de pielea copilului). În acest fel, temperatura corpului este controlată în mod natural. De asemenea, la o umiditate de până la 33% a lânii, aceasta nu se simte umedă pe piele. Pielea respiră. 

Mărime:

VârstăMărime
0-1 luni 50 cm
3 luni 60 cm
6 luni 70 cm
1 an 80 cm
2 ani 90 cm
3 ani 100 cm

 Material: 100%  lână merinos 

Certificate:

Produs certificat Oeko-Tex Standard 100

Note:

Încercăm ca pozele să reflecte cât mai mult realitatea. Totuşi, nuanţa din poză este posibil să difere de cea a produsului.

Celavi
5644_7962